irfandemirel
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2007 - 09:20:52 » |
|
ben bır unıverıste ogrencısıyım nasıp kısmet olursa bu donem okulumu bıtırecegım hocalarımdan bır bı... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirdemirell
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2007 - 16:14:16 » |
|
Merhabalar Denetim birtek firmalar gibi tüzel kişilere değil devlet vergi aldığı her tüzel ve ... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
58SİBEL34
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2007 - 13:50:07 » |
|
merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum şu an bir temizlik şirketind... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
58SİBEL34
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2007 - 15:03:59 » |
|
gökhan bey aslında sorduğum sorunun mümkün olmayacağını biliyorum ama belki bilmediğimiz bir açık ka... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasin24
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2007 - 15:29:06 » |
|
sigortanda bir gün dahi boşluk olursa bagkura başladıgın tarihten itibaren sigorta pirim günün silin... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
58SİBEL34
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2007 - 09:20:28 » |
|
hasan bey merhaba yaptığınız açıklamalar okadar anlaşılır ve net ki ilginize teşekkür ... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkuaz_b
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #28 : 08 Kasım 2007 - 11:46:47 » |
|
DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM BİR ARKADAŞIMIZ. İYİ NİYETLİ OLARAK BİR MÜKELLEFİN 2007 YILI BAŞINDA İŞİNİ AL... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cengizunal
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #29 : 09 Kasım 2007 - 17:03:29 » |
|
MESLEK MENSUBUNUN YETKİSİ VE SORUMLULUĞU OLDUĞUNU KİM SÖYLEYEBİLİR [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|