aysegüL
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #15 : 30 Aralık 2008 - 12:38:06 » |
|
Asgari ücretin agisiz netini nasıl hesapladığınızı öğrenebilirmiyim.?  Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meral Çağman
Standart Üye

|
 |
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2009 - 18:27:44 » |
|
İŞÇİ MALİYETİ BÜRÜT ÜCRETTEN FAZLA OLUYOR OZAMAN... SSK MALİYETİ :233,13 STOPAJ MAL... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlhami Kaya
Mali Müşavir

|
 |
« Yanıtla #17 : 06 Ocak 2009 - 19:39:38 » |
|
merhaba Meral hanım.. bir işçinin işvene maliyeti brüt işçilik= 638,70 s... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugurdmir
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #18 : 14 Ocak 2009 - 14:14:35 » |
|
Üstadlar 2009 brüt ücret resmi olarak açıklandımı?açıklandıysa nedir?emin olamadım beni aydınlatır... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugurdmir
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2009 - 14:40:49 » |
|
Üstadlar tavan ücret nedir ve gelir vergisi dilimleri ve oranları hakkında beni aydınlatırsanız sev... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysegüL
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #23 : 14 Ocak 2009 - 15:04:23 » |
|
lütfen işverenden kesilenler oranlarıyla ve işçiden kesilenler oranlarıyla yazarsanız çok sevinirim.... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|