merlinbih82
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« : 02 Kasım 2006 - 23:48:06 » |
|
iyi akşamlar. İhbar tazminatının hesaplanması konusunda bilgisi olan varsa;bizi bilgilendirebi<... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merlinbih82
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2006 - 11:40:24 » |
|
teşekkür ederim..kolay gelsin.. [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ferdi
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2006 - 04:27:38 » |
|
BEN BIR ÖZEL GUVENLIK FIRMASINDA CALISIYORUM İŞVERENIM BENI İŞTEN ÇIKARTMAK ISTIYOR BEN 1 YIL 7 AYD... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferdi
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2006 - 01:38:44 » |
|
tesekkurler dıboısı aslında benım sorum yukarıdakı maas seklıyle ve calısma saattıyle iş verenımden ... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferdi
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2007 - 14:10:18 » |
|
ssk hızmet dokumume baktıgımda işverenın sureklı bu 6 ay gırdı cıktı yaptıgını goruyorum bunun sebeb... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferdi
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2007 - 01:47:13 » |
|
ben bir özel guvenlık sırketınde calısıyorum aynı şirkette daha önce 3 defa istifa imzalatılıp işten... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tata26
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Ocak 2007 - 09:01:38 » |
|
açık söyleyeyim durumunuzu pek anlamadım.o işyerinde son çalışmanızda kendinizmi istifa ettiniz.yoks... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferdi
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2007 - 22:37:59 » |
|
işveren çıkartı bende istifa imzalamak zorunda kaldım ve herhangi bir ihbar tazmınatı falan almadım ... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ercan Harmancı
Moderatör

|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2007 - 08:56:53 » |
|
İşçilere kıdem tazminatı ödenmesi gereken durumlar: *...
[ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|