halilcan_29
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« : 24 Temmuz 2006 - 09:34:40 » |
|
Dostlar MErhaba, Malumunuz ilgili tebliğe göre 8.000 YTL ve üzeri ödemelerin tebliğde if... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doganakif
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2007 - 17:44:23 » |
|
araç alım satımlarında 8 000 ytl aşdıgı için ödemeleri bankadan geçme zorunlulugu varmı teblig numar... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanley1980
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2007 - 20:47:11 » |
|
araç alım satımını noter satış sözleşmesi ile yapacağınız için tesvik zorunluluğu bulunmamaktadır.v.... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doganakif
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2007 - 17:21:11 » |
|
tebliği inceledim. teşekkür ederim. [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
afatsum
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2007 - 12:38:11 » |
|
MAL ALIŞ FATURALARINI ORTAKLARA BORÇLAR 331 HESABINDAN ÖDERSEK BİR SINIR VARMIDIR? ÇÜNKÜ KASADA NAK... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omer-54
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2007 - 18:21:31 » |
|
arkadaşlar 8 000 ytl yi gecen faturalarda banka dekontu istiyorlar peki malı acık hesaptan satt... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omer-54
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Mart 2007 - 18:48:43 » |
|
öyle bir yasa varmış bende bilmiyorum bilseydim zaten yazmazdım [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omer-54
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2007 - 19:22:50 » |
|
SAĞ OL ,TEŞEKKÜRLER [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAMİT
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #14 : 24 Mart 2007 - 10:17:15 » |
|
yaaa gidin kardeşim kısa yolu var onun iki tane fatura kesersin olur biter bunu bilemiyecek ne varki... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|