ssemma
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Mart 2007 - 13:40:12 » |
|
herkese hayırlı günler diliyorum. ben sitenizi inceledim, faydalı buldum ve hemen üye oldum:). el... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halilcan_29
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #17 : 08 Mart 2007 - 08:03:37 » |
|
Dostlar Merhaba, 4857 Sayılı İş kanunu çerçevesinde, özel sağlık şirketinde bordrolu ol... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yucelcay
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #18 : 15 Mart 2007 - 14:15:12 » |
|
TOKİ nin inşaat taahhüt işini yüklenen bir firmadan alt taşaron olarak inşaatların iç mekan halı dö... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yucelcay
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #20 : 17 Mart 2007 - 17:26:23 » |
|
bende o kanıdaydım ancak emin olmak için sizlere danışmak istedim teşekkürler elmas hanım. İyi Çalış... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanley1980
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2007 - 23:23:04 » |
|
ayakkabı ökçesinde kdv oran % kaçtır. [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halilcan_29
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2007 - 08:47:00 » |
|
Merhaba Dostlar, Çavdar Unu, KDV Oranı Nedir? İlgili mevzuatta I sayılı listede mısır, ç... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halilcan_29
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #24 : 27 Mart 2007 - 06:47:47 » |
|
Sayın MEslektaş, Yanıtınız için teşekkür ederim.....Hak Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muammer
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #25 : 31 Mart 2007 - 03:24:25 » |
|
Yücel Kardeşim Pervazı ve halıyı aldığı gibi satan, yani malın üzerinde herhangibir değişiklik ... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yucelcay
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #26 : 31 Mart 2007 - 10:57:49 » |
|
EVET BAHSE KONU OLAN FİRMANIN İŞLEYİŞİ ALIM-SATIM DEĞİL TAAHHÜT İŞİNDEN İBARETTİR. DOLAYISIYLA KDV O... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halilcan_29
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Nisan 2007 - 11:06:43 » |
|
Dostlar MErhaba, Üretim Yapan bir işletmenin, ilk madde ve malzeme alımıyla birlikte or... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizz
[ Ziyaretçi ]
|
 |
« Yanıtla #28 : 02 Nisan 2007 - 12:13:15 » |
|
Kuru paketlenmiş çayda kdv oranı %8. peki çay kahvehanede satılmaya başlandığında yani işlendiğinde ... [ Mesajın devamını görmek için kayıt olun veya giriş yapın ] [ Test Üyeliği için Kullanıcı adı: muhasebe / Şifre: muhasebe ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|