www.muhasebe-online.com Merhaba, [ Ziyaretçi ]. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
08 Eylül 2010 - 04:11:44
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt
Muhasebe Online Forum  |  www.muhasebe-online.com/forum  |  Genel Konular  |  Ziyaretçi Defteri  |  Konu: ◄► ZİYARETÇİ DEFTERİ ◄► « Önceki Sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 18 Yanıtla Yazdır
Gönderen Konu: ◄► ZİYARETÇİ DEFTERİ ◄►  (Okunma Sayısı 48954 defa)
Muammer Kayar
MALİ MÜŞAVİR
FORUM YÖNETİCİSİ

« : 22 Temmuz 2006 - 01:03:20 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Sayın Muhasebe Online Üyeleri ve Ziyaretçileri...

Site ve forumla ilgili her türlü beğeni, eleştiri, istek ve önerileriniz için bu bölümü kullanabilirsi niz...

Mesaj eklemek için sayfanın en altındaki veya en üstündeki "Cevap Ver" butonunu kullanabilirsi niz...

Muhasebe Online Admin

www.muhasebe-online.com
www.muhasebe-online.com/forum
Erol Yüksel
Standart Üye

« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2006 - 12:09:50 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Sayın Muammer KAYAR ;

Öncelikle forum sayfasının bütün herkese yararlı olmasını ve bu amaçla kullanılmasını temenni ediyorum.

Belli oluyorki şahsın olarak bizler için elinden gelenin fazlasını yapıyor va çalışıyorsun.

Tekrar teşekkür ediyor ve çalışmalarını şahsım adına takdir ediyorum.

Saygılarımla,

Erol YÜKSEL
Serdar Akkök
Standart Üye

« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2006 - 13:48:11 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Bizler muhasebe online kullanıcıları ve müdavimleri olarak hep böyle bir forumun başlaması için bekliyorduk.Mu hasebe-online kurucusu Sn.SMMM. Muammer Kayar'a bizleri bu foruma kavuşturdukları ve sitesiyle mesleğimizde unuttuğumuz ve unutacağımız konularla ilgili sürekli hatırlatma yaptığı ve bilgilerini bizlerle paylaştığı bu siteyi insanlık namına ücretsiz olarak bizlerle paylaştığı için kendisine teşekkürü bir borç olarak biliyorum..... ..

Teşekkürler,

Ellerine sağlık

Serdar Akkök 
syetiskin
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2006 - 15:44:59 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Sevgili dostum, arkadaşım, üstadım,

Siteni kullandıkca senin adına gururlanıyor gelen mesajları gördükçe mutlu oluyorum.

İnsanların istedikleri şeyleri yapınca bunun karşılıgınıda alabilecegini tekrar gösterdin.

Bende sitendeki tüm dostlarım gibi sana teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

IK ve forum sayfanla daha verimli bir siteyi bizlere hazırladıgın için.

Serkan YETİŞKİN
Ali Şahin
Mali Müşavir

« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2006 - 08:51:11 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Merhabalar,

Gerek dizayn, gerek konu başlıkları, kullanım kolaylığı bakımından kullanışlı, faydalı bir site olmuş..Emeği geçen herkesi kutlarım... Umarım nice meslektaşlarla kaynaşmak, tanışmak , yardımlaşmak, fikir alış-verişinde bulunmak dileğiyle.... Bu forumumuzu zenginleştirceğiz....
Kolay gelsin

Ali Şahan/İST.
Ercan Harmancı
Moderatör

« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2006 - 13:39:05 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

MUHASEBE ONLINE FORUM VATANA MILLETE HAYIRLI OLSUN
besteseell
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2006 - 09:30:14 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

ben en başından beri muhasebe onlıne takipcisi olarak destek veriyorum ve çok takdir ediyorum yaptıgı işlerle açtıgı yeni bölümleriyle gelecegin en parlak sitesi olacagına inanıyorum açtıgınız forum sayfasıda gelecekteki parlak yıldızın fidanı bu siteyi açmak fikrini ortaya atan ve bu fikri icraata döken bunun için degerli zamanını ayıran tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler başarılarınız daimi olsun hediyeleniz yıldızınızan parlaması olsun 
aydınbatur
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2006 - 21:37:36 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

merhaba arkadaşlar

Ben Aydın BATUR

1970 Bingöl Doğumluyum. İlk orta ve lise öğrenimimi Bingöl de tamamladım. inönü üniversitesi Malatya Meslek Yüksek okulu Muhasebe bölümünü (1992) ve Anadolu üniversitesi Açıköğretim İktisat Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdim (1998) 2003 yılında serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatını aldım. 2004 yılında Büro açtım . Halen Bingöl de serbest Muhasebecilik Mali müşavirlik yapmaktayım. Elazığ-Bingöl Serbest muhasebeci mali müşavirler odası üyesiyim.
bu güzel mesleki platform için Muammer beye  teşekkürler.
gurdal67
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2006 - 00:00:33 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

merhaba dostlar ben gürdal özdemir
1967 zonguldak doğumluyum.1994 A.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum.prof esyonel müzik dahil birçok iş dalında çalıştıktan sonra ,meslekle 2002 de tanıştım.ve bu mesleğe karar kıldım.2005 te SMMM ruhsatını  aldım.Zonduldak smmm odasına kayıtlıyım.Şimdi kendime ait büroda çalışmaktayım.
muammer bey ve h bozkurt beyden çok şeyler öğrendim .sonsuz teşekkürler.
saygılar sunar ,başarılar dilerim.
smmmstajeri
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2006 - 17:02:47 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Merhabalar;

12/11/83 Rize doğumluyum.Trakya Üniv.Muhasebe-Anadolu Üniv.İşletme mezunuyum.2 yıldır hizmet sektöründe muhasebe sorumlusuyum.3 aylık SMMM Stajeriyim.Sit e için Muammer Bey'e teşekkür ediyorum.Bütün meslektaşımıza bu tür siteler muhakkak gerekli oluyor.Bizim işimiz mantık ve yoruma dayalı olduğu için.Bilgilerimizi paylaşmak dileğiyle...
Saygılarımla,
demet
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2006 - 14:17:29 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Merhabalar ;

Muammer Bey’e öncelikle bu bilgi portalını oluşturdukları için teşekkür etmek istiyorum.

1983 – İstanbul doğumluyum. (Aynı zamanda Sivas’lıyım. Wink)
Lise öğrenimi mi Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesi nde tamamladım.Ve şu anda AÖF Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde öğrenim sürdürmekteyim.Özel bir firmada muhasebe bölümü sorumlusuyum.m uhasebe online sitesi bana yararlı olduğu gibi okuduklarıma göre diğer kayıtlı üye arkadaşlar için de yararlı bir site olmuş.Çok sık olarak  sorulan sorulara cevaplar verememiş olsamda siteyi çok iyi bir şekilde takip etmekteyim.Ben im için çok önemli bilgi kaynağı olduğunu düşünüyorum.Başarılarınızın devamını diliyor ve takipte olduğumu söylemek istiyorum.

Tüm siteye kayıtlı arkadaşlara başarılar diliyorum.Yeni yılınız sevgiyle geçmesini ve bayramınızı hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Muammer Kayar
MALİ MÜŞAVİR
FORUM YÖNETİCİSİ

« Yanıtla #11 : 31 Aralık 2006 - 00:10:46 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

ESKİ SUNUCUDA BULUNAN ZİYARETÇİ DEFTERİ MESAJLARININ TÜMÜ AŞAĞIDADIR
--------------------------------------------------------------------------------------
Konu: site sahibinin affına sığınarak
Yazan: cemal sancak

ismim cemal sancak.öncelikle böyle bir site için size çoook teşekkür ederim sayın muammer kayar. Affınıza sığınarak sizden bana bir konuda yardım etmenizi rica ediyorum. 24 Yaşındayım Askerlik durumum tecılli. Bu siteyi de mümkünce birçok mali müşavir büyüklerim ziyaret ediyor. Anadolu ünv (AÖF) kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. muhasebe burosunda yetiştirilmek üzere iş arıyorum.öğrenme hırsım var. disiplinliyim. Bilgisayar konusunda oldukça iyiyim. Her türlü programı rahat kavrayabilirim . Bende sizler gibi ilerde meslektaşınız olmak istiyorum. Saygılarımla
cscemalsancak@yahoo.com.tr
cscemalsancak@hotmail.com 0542 8980912

10/26/2006 1:26:26 PM
--------------------------------------------------------------------------------------
Konu: sitenizi çok beğendim
Yazan: necmettin

sitenizi çok beğendim çalışma hayatınızda başarılar dilerim.
muhasebe memuru

10/26/2006 8:19:21 AM
-------------------------------------------------------------------------------------
Konu: teşekkürler
Yazan: ismail

böyle güzel bir site ancak bu kadar olur.vermiş olduğunuz emeğe sonsuz teşekkürlerimi bildirir.başarılarınızın devamını dilerim.

10/16/2006 6:35:52 PM
Konu: Harika
Yazan: Deniz

Bu siteyi hazırlamadaki katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Eşim ve ben arama motorlarından bakarken tesadüfen karşılaştık ve çok beğendik. Artık sayfanın başından zor kalkacağız gibi Smiley) İyi çalışmalar diliyoruz.

10/15/2006 12:40:38 AM
Konu: Teşekkürler
Yazan: Sait Özdemir

SMMM stajyeriyim.Si tenizi şuan inceledim.Herşey birarada sade bir şekilde web sayfanızı tasarlamışsınız.Birçok kişiye faydalı olduğuz kanatindeyim. Sizi tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim.

10/8/2006 11:26:11 PM
Konu: Tebrikler
Yazan: gersa

Sürekli Meslek odalırı ve meslek mensuplarının sayfalarını gezinir incelerim.Anca k İlk defa bukadar sade, önemli, geniş kapsamlı bilgilerin harika denecek bir şekilde sayfaya yerleştirildiğini ve bir okadarda her türlü meslek sahiplerinegerçekten verimli olabilecek bir çalışma olduğunu söylemek isterim. İnanıyorum ki daha güzel çalışmalarla devamedeceksin iz. Bende sizi örnek almaya çalışacam . Sizleri tebrik eder saygılar sunarım.SEDAT GERGER

10/8/2006 4:37:22 AM
Konu: tesekkürler
Yazan: Yunus Karaca

Ben 1,5yildir serbest muhasebecinin yaninda çalisiyorum.Ufak tefek sorunlarimda bilgi ihtiyacim oldugunda bilen birine soruyorum ama bundan sonra bu siteye bakacagim.msj atip soruma cvp veren oluyo bu siteyi çok yararli buldum. Hepinize çok çok tesekkürlerimi sunarim

9/28/2006 5:38:20 AM
Konu: Üyelik ücretsizmi
Yazan: enginekim

ben muhasebe personeliyim ilkdefa girmis oldugum siteniz gercekten çok yararli çalismariniza basarilar dilerim.Üyelik ücretsizmi

9/26/2006 12:38:11 PM
Konu: tam aradigim site
Yazan: mefaret

site içindeki bilgilernanlat im duyurular insani kelime kalabaliklarim ile bogmadan hazirlandigi ve çok fazla ayrintiya yer vermedigi için konunun özünü bildirdigi için emegi geçen herkese yürekten tesekkürler.

9/8/2006 5:01:05 AM
Konu: emegi gecenlere tesekkur
Yazan: ZFERKAN

gerçekten cok guzel bir site,ellerinize saglik diyorum.

9/5/2006 10:24:56 AM
Konu: buluşma
Yazan: soner

sitenizi ilk defa ziyaret ediyorum
biz muhasebeci adaylarına faydalı olabilecek bir site. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler

8/29/2006 7:00:37 AM
Konu: gerçekten güzel bir sitee
Yazan: hitaferdo

ben sitenziden yararlanmaya yeni basladimm
gerçekten güzel bir sitee(ücres siz olamsi çok güzell)
ben yaklasik okulardaki stajlari sayarsak 6 yildir muh . bilgi tecrrübe için daima yenilenmek gerekiyro bunu için en iyi yol internet
size tekrar tesekkürlerr
bunu bizlere sundugunuz içinn

8/24/2006 12:05:43 AM
Konu: sitenize gösterdiginiz özene hayran kaldim.
Yazan: MUSLU KÖKDEN

gerek mesleki gerekse güncel konulari ve kullanicilara yardimci olabilecek kisayol ve bilgileri olusturmus olugunuz sitenizi gerçekten çok begendim. Özeninizden dolayi sizi tebrik ve çalismalarinizin devamini dilerim.

8/18/2006 3:13:55 AM
Konu: tesekkur
Yazan: ZAHIDE

BEN TICARET LISESI, 2 YILLIK MUHASEBE MEZUNU VE 3 SINIF ISLETME ÖGRENCISIYIM VE IS HAYATINA ALTILMA YOLUNDAYKEN BÖYLE BIR SITE HAZIRLADIGINIZ IÇIN TESEKKUR EDERIM BEN OKULDAKI TUTTUGUM NOTLARI BI AJANDADA TOPLAMAYI DÜSÜNÜRKEN SIZIN SITENIZI BULDUM VE ÇOK MEMNUN OLDUM ARTIK GÜNÜMÜZDE HERSEYIN BILGISAYAR VE INTERNETLE YAPILMASINDAN DOLAYI SIZIN SITENIZDEKI BILGILERDEN HER AN YARARLANABILEC EGIM TEKRAR TESEKKUR EDERIM

8/14/2006 5:13:19 AM
Konu: merhaba
Yazan: DERYA

SITENIZ COK HARIKA HAYIRLI OLSUN:)

8/9/2006 11:44:31 PM
Konu: SIZ GENCLERIDE ARAMIZDA GÖRMEK ISTERIZ:))
Yazan: çigdem

SITENIZI HERGUN TAKIP EDIYORUZ.AHMET GÜRÇAY MUHASEBE OLARAK BASARILARINIZI N DEVAMINI DILIYORUZ.

8/7/2006 3:00:41 AM
Konu: süper
Yazan: KEO

Bu site bende bagimlilik yapmaya basladi, herkese tavsiye ediyorum..tebr ikler..
http://www.keoszone.com/

8/3/2006 2:18:01 AM
Konu: Basarilar
Yazan: Ercan Harmanci

Merhaba Üstad,
Muhasebe Online a her girisimde baska bir yenilik, yeni bir ekleme görüyorum.
Her geçen gün siten hizla büyümeye devam ediyor.
Basarilarinin devam etmesi dileklerimle.. .
Tebrikler.

8/1/2006 12:12:17 AM
Yazan: Ekin

sitenizi her gün takip ediyor ve sürekli yeniliklerle karsilasiyorum, her geçen gün daha da faydali ve ortak paylasima açik hale geldigini farkediyorum.
bu özverili çalismanin ve verdiginiz emeklerin bosa gitmedigini bilmenizi isterim.
sahsim ve ofis arkadaslarim adina tebrik ediyor ve basarilarinizi n devamini diliyoruz...

7/26/2006 12:40:28 PM
Konu: Güzel, özenli bir site
Yazan: Fikri

Güzel, özenli bir site.. Azminizi de takdir ediyorum ayrica..
Her sey gönlünüzce olsun..

7/21/2006 12:08:48 PM
Konu: Tesekkürler!
Yazan: Erol YÜKSEL

Sayin Muammer KAYAR ;
Böyle bir sitenin olusumunda ve sürekli güncel olarak kalmasindaki özverini takdir ediyorum.
Bu sektördeki insanlara hiçbir ücret talep etmeden, bizler için geceni gündüzüne katarak tek basina aktardigin bilgiler için tesekkürü bir borç biliyorum.
Son olarak Muhasebe-IK adi altinda bizlerin takdirini kazanmaya laik oldugunu yaptiklarinla ve yapacaklarinla kazanmis ve ispatlamis bulunuyorsun.
Sonsuz tesekkürlerimi sunar basarilarinin devamini temenni ederim.
Saygilarimla,

7/19/2006 6:21:37 AM
Konu: Merhaba
Yazan: MUAMMER KAYAR

Mesajlariniz için çok tesekkürler...
Siteyi bizzat kendim hazirliyorum ancak forum bölümü için bir süre daha beklemek gerekecek...
Öneri ve elestirilerini zi degerlendirdig imi bilmenizi isterim.
Saygilarimla,
SMMM Muammer KAYAR
http://www.muhasebe-online.com/

7/18/2006 4:42:54 AM
Yazan: seher

muammer bey bu konuda duyarlilik gösterip muhasebeciler olarak böyle bir platformda bizleri bulusturdugunu z için tesekkür ediyorum ve basarilarinizi n devamini diliyorum bir de bilgi paylasimi basligi altinda bir bölüm daha açilsa bence süper olur dilerim oda bir gün olur tekrardan tebrikler

7/18/2006 4:38:09 AM
Konu: harika
Yazan: ali

Merhabalar,

Arama motorundan tesadüfen karsilastim... Gerçekten bir mslek mensubu için lazim olan hersey gözler önünde....Itina ile hazirlanmis bir site....Ancak, forum bölümünü göremedim...acaba ben mi görmedim...Emegi geçen herkesi kutlarim....
Ali Sahan
Istanbul/SMMM

7/17/2006 10:16:44 PM
Yazan: Meryem Güldas

Merhaba Muammer Bey
sitenizi uzun aralikarlada olsa hala takip ediyorumama hergeçen gün daha içerikli ve daha güzel bir sekilde buluyorum bu basarinizin hep devam etmesi dilegiyle..
Meryem Güldas

7/16/2006 1:39:36 AM
Konu: güzel bi site
Yazan: ergün

güzel bi site
emegi geçen herkese tsk ederiz
bütün arkadaslara öneriyoruz

7/14/2006 7:35:09 AM
Konu: acaip
Yazan: UGUR

ACAYIP BISI

7/7/2006 3:43:08 AM
Konu: tesekkür mesaji
Yazan: celal demirkol

sitenizi yeni inceleme firsati buldum ve kendime çok kizdim. Çünkü böyle mükemmel bir siteyi niye daha önce incelemedim diye. Ellerinize ve emeginize saglik. Sizden ricam acaba üyelik sistemi getirilerek mevzuat degisiklikleri nden ve diger üyelerin basindan geçen tecrübelerden faydalanma imkani olabilirmi diye düsündüm.
saygilar sunar çalismalarinizin devamini hararetle dilerim. Allah razi olsun.

6/26/2006 6:26:09 AM
Konu: congrulations; Tebrikler
Yazan: yakup vagun

Gerçekten bu sitenin yapiminda geçen bütün arkadaslara cani gönülden sevgi ve saygilarimi iletmek isterim çünkü muhasebeyi ana temalariyla sunmak bir süper yetenegi gerektirir dolayisiyla siz busunuz diyorum. Hiç bu kadar etkilenmemisti m

6/26/2006 6:25:53 AM
Konu: Marifet Iltifata tabidir
Yazan: Ramazan Aytar

Eskiler Marifet iltifata tabidir derler. Gerçekten ise yarar güzel bir site olmus. Emegi geçen arkadaslarimi canu gönülden tebrik ediyorum. Ayni sekilde devamli güncel kalmasi temennisiyle basarilar dilerim.

6/25/2006 12:19:29 PM
Konu: Tebrik Ederim
Yazan: Sibel Kara

Özenle hazirlanmis bu site için size ne kadar tesekkür etsek az
Basarilar Smiley)

6/19/2006 1:37:32 PM
Konu: tebrik etmek istedim
Yazan: hale anlayan

muammer bey,
hazirladiginiz site ve bu kadar titiz bir çalisma içintebrik etmek istedim ve tesekkürler bu emek için...

6/11/2006 12:04:12 PM
Konu: Tesekkürler...

TEBRIK, TEŞEKKÜR VE BEĞENI MESAJI YOLLAYAN TÜM ZIYARETÇILERE TEŞEKKÜRLER...
BILGI PAYLAŞIMINA DAYALI VE ÜCRETSIZ SUNDUĞUM BU ÇALIŞMAYI ELIMDEN GELDIĞI KADAR SÜRDÜRECEĞIM...
SMMM MUAMMER KAYAR

6/8/2006 7:30:20 AM
Konu: elinize saglik
Yazan: SEVIM

güzel bi site olmus.Hersey açik,anlasilir bi sekilde tesekkürler o yüzden.ve de tebrikler...

6/7/2006 4:53:55 AM
Konu: www.bilmuhaseb e.com
Yazan: orhan

Merhaba, Çalişmalarinizi kutluyor, başarilarinizin devamini diliyoruz. http://www.bilmuhasebe.com/ ekibi.

6/4/2006 3:01:18 PM
Konu: tebrikler...
Yazan: kiraçoglu

Sitenizi inceledim ve her zaman kontrol ediyor ve gerekli olanlari görebiliyoruz. Dizayni ve içerigi çok güzel. Elinize saglik. Teknolojiye sirtini çeviren ve kendilerine parasiz olarak sunulanlardan yararlandiklar i halde bir tesekkürü esirgeyen bazi meslektaslari gördükçe üzüntü duyuyorum. Gerçekten böyle bir site hazirlamak uzun emek ve özveri istiyor.

6/1/2006 2:39:56 AM
Konu: SAYIN SITE ZIYARETÇILERI

Ziyaretçi Defterini sadece begeni, öneri veya elestirilerini z için kullanmanizi rica ederim.
Emeklilik ve sosyal güvenlik islemleri için "Popüler Muhasebe" linkini
Staj sinav islemleri için http://www.tesmer.org.tr/ adresini kullanabilirsi niz
Sosyal Güvenlik problemleri ve çözüm yollari için "Önemli Linkler" bölümünden ilgili kurumun web sitesini ziyaret edebilirsiniz
MUAMMER KAYAR

5/28/2006 2:22:20 AM
Konu: SITENIZI ÇOK BEGENDIM...
Yazan: AYBEN

MERHABA!BEN SITENIZI YENI KESFETTIM.GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI BIR SITE HAZIRLAMISSINI Z.SIZI TEBRIK EDIYORUM.BENDE SERBEST MUHASEBECI MALI MÜSAVIR OLMAYA ADAY BIRISIYIM SU ANDA.MALIYE BÖLÜMÜ 3.SINIF ÖGRENCISIYIM.OKULUM BITINCE HEMEN STAJIMIN BASLAMASINI ISTIYORUM.1,5 YILDIR MUHASEBECIDE ÇALISIYORDUM.YENI BIRAKTIM.BIRAZ ALT YAPI OLUSTURDUM EN AZINDAN.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABILIRMISINI Z ACABA.NASIL BIR ÇALISMA YÖNTEMI IZLEMEM GEREKIR.TESEKKÜR EDERIM.BASARIL AR DILERIM.

5/3/2006 12:26:22 AM
Konu: bilgi
Yazan: selahattin özcan

site için tebrikler.çalismalarinizda basarilar dilerim. oda yönetiminde faydali olacaginiza eminim.

5/1/2006 6:52:09 AM
Konu: BILGISAYARLI MUHASEBE
Yazan: ORHAN SAGÇOLAK

Sitenizdeki basarilarinizd an dolayi tebrik ediyor, basarilarinizi n devamini diliyorum.
Muhasebe programlarinin DEMO'lari, bilgisayarli muhasebe egitim kitaplari, muhasebe soru bankasi, muhasebe bilgilerinin paylasildigi FORUM bölümü...

4/30/2006 11:47:57 PM
Konu: TEBRIKLER
Yazan: Nurhayat Yakin

Çok güzel ve faydali bir site olusturmussunu z. Tebrik ediyorum.Basar ilar diliyorum.

4/20/2006 4:24:39 AM
Konu: Basarilar
Yazan: süleyman yilmaztürk

Sitenizin oldukça güzel, içerik yararli.
ayrica yeni tasarlanan ve yayinlanan
BAYINDIR MALI MÜSAVIRLIK
sayfasini ziyaet etmenizde fayda görüyorum...
http://www.bayindirmalimusavirlik.com/
Selamlar.

4/18/2006 4:24:21 PM
Konu: muammer bey
Yazan: Gazi Çevikdogan

muammer bey mali müsavirlik staji yapan birisi olarak degerlendirme sinavlarina nasil (hangi kaynaklardan hazirlanmam gerektigi) konusunda bana yardimci olabilirmisini z?
ayrica veb sayfaniz çok yararli olmus
tesekkürlerimi sunarim
Gazi Çevikdogan
Sivas

4/15/2006 7:22:18 AM

Merhaba Muammer,
Siteni her geçen gün daha güzel ve kullanisli hale getiriyorsun.
Tebrik ederim.
Ercan Harmanci
De-Ha Muhasebe

4/2/2006 3:28:58 AM
Konu: tebrik
Yazan: umut

gercekden Güzel bir site hazirlamissini zInsanlar faydali site olabilecegini kanitlamissini z tesekkürler sizlere...

3/27/2006 6:41:53 AM
Konu: merhaba
Yazan: SEVGI

Selamlar Muammer;
Siten cok faydali oluyor.Guncel konulari takip ettigim rehberim gibi oldu.Sagol varol.Basarila rinin her daim olmasini dilerim.
SEVGİ

3/16/2006 9:38:24 AM
Yazan: Özlem Türk

Merhaba Sevgili Arkadasim...He men hemen her aradigimi bulabildigim web siteni begenerek takip ediyorum.Üstelik muhasebe disinda ihtiyacim olan konularda bile ilk senin sitene bakar oldum.Çünkü çok içerikli...Seni tebrik ediyor,güzel islerinin ve basarilarinin devamini diliyorum...

3/16/2006 9:20:06 AM
Konu: Tebrik
Yazan: Mehmet Çakir

Kiymetli Meslektasim,
Tebrik eder basarilar dilerim. Güzel ve faydali bir mesleki site olusturmusunuz . Ellerinize saglik.
Selamlar.

3/15/2006 3:57:07 AM
Konu: Merhaba

E-MAIL VEYA ZIYARETCI DEFTERI YOLUYLA ILETTIGINIZ TUM MESAJLARI OKUDUGUMU VE DEGERLENDIRDIG IMI BILMENIZI ISTERIM...

3/14/2006 8:18:10 AM
Konu: Tesekkürler
Yazan: murat tonbul

sayfaniz gerçekten çok güzel olmus.meslekta siniz olarak sizetesekkür ederim. Güzel islerinizin devam etmesi dilegiyle iyi çalismalar

3/14/2006 6:33:28 AM
Yazan: cengiz simsek

tesekkürler sevgili meslektasim.bu gün açilis sayfam olarak ayarladigim siten bizler için yeterli gibi.Tesekkürler 

3/13/2006 6:07:49 AM 

Merhaba ÜSTADIM,
Her geçen gün siteni daha yararli hale getiriyorsun. Basarilarinin devamini dilerim. 

2/27/2006 8:46:12 AM 
Konu: tebrikler
Yazan: mehmet uysal

her acidan pratik ve kullanim kolayligi sunan bir calisma 

2/24/2006 3:41:30 PM 
Konu: tebrikler
Yazan: OZGUL OZ

merhaba hocam böyle bir site yaptiginiz için sizi kutlarim.ben isletme (2yillik)mezunuyum. iyi bir muhasebecinin yaninda  KENDIMI GELISTIRMEK ISTIYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUN SIMDIDEN YARDIMLARINIZ  IÇIN TESEKKÜRLER   

2/24/2006 5:06:11 AM 
Yazan: Suat Eracar

Yaptiginizin takdirine iliskin yazilmasi gerekenleri zaten yazmis arkadaslar.
Ben de bu emek için size tesekkur ediyorum.

2/13/2006 6:00:13 AM 
Konu: elinize saglik
Yazan: serdar akkök

Sn.Muammer Kayar hazirlamis oldugunuz web sitesi meslektaslarim izin uzun zamandir tasarlayip uygulamaya geçiremedigi bir projedir.Aradi gimiz tüm sorulara yanit bulmanin mutluluguyla web sitenizden ayriliyoruz.Si zi tebrik eder basarilarinizi n devamini dilerim....
Serdar Akkök 

2/5/2006 7:53:36 AM 
Konu: Gerçekten Güzel Bir Site Yaptin
Yazan: Cengiz BÜLBÜL

Bilgi ve Teknolojiyi bütünlestirerek böyle bir ürün olusturmak ve bunu paylasmak örnek bir davranistir. Tebrikler sana Muammer 

2/3/2006 10:05:29 AM 
Konu: Staj
Yazan: Eray Unal

Merhaba ben Eray Unal, isletme bolumu mezunuyum. Askerlik gorevimi yerine getirdim. Su anda Serbest Muhasebe Mali Musavirler Odasi Staj baslatma kursuna devam etmekteyim.  Sizden ricam simdiden, yaninda calisabilecegi m bir Mali Müsavir bulmamda bana yardimci olmaniz. Eger yardimci olursaniz inanin cok mutlu olacagim cunku biliyorsunuz artik sartlar cok agir ve iyi bir referansiniz olmadan hic bir sey yapamiyorsunuz .  Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. 

1/31/2006 5:35:38 PM 
Konu: Tebrik ediyorum

Merhaba Üstad,
Sayfanin designi ve içerigi çok güzel böyle bir siteyi hizmete actigin için sonsuz tesekkürler.
Basarilar Dilerim. 

1/31/2006 4:23:52 AM 
Konu: Muammer Bey merhaba,
Yazan: Hasan Bozkurt

Muammer Bey merhaba,
Sitenizi inceledim . Dizayni ve içerigi çok güzel. Elinize saglik.
Gerçekten böyle bir site hazirlamak uzun emek ve özveri istiyor. Teknolojiyi yakalayan ve bunlari meslektas çevresine sunan meslektaslarim in bu çalismalarini gerçekten takdire deger buluyorum.
Ancak; teknolojiye sirtini çeviren ve kendilerine parasiz olarak sunulanlardan yararlandiklar i halde bir tesekkürü esirgeyen bazi meslektaslari gördükçe üzüntü duyuyorum.
Size çalismalarinizda basarilar diler, sevgi ve saygilarimi sunarim. Hasan Bozkurt 

1/30/2006 6:46:39 AM 
Muammer Kayar
MALİ MÜŞAVİR
FORUM YÖNETİCİSİ

« Yanıtla #12 : 02 Ocak 2007 - 23:21:09 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Sayın Muhasebe Online Üyeleri ve Ziyaretçileri...

Site ve forumla ilgili her türlü beğeni, eleştiri, istek ve önerileriniz için bu bölümü kullanabilirsi niz...

Mesaj eklemek için sayfanın en altındaki veya en üstündeki "Cevap Ver" butonunu kullanabilirsi niz...

Muhasebe Online Admin

www.Muhasebe-Online.com
www.Muhasebe-Online.com/Forum
muhasip
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2007 - 12:40:58 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

tebrikler ve teşekkürler

bu arada muammer kayar kimdir ?

kendinizi tanıtırsanız sevinirz Smiley
kalaycihan
[ Ziyaretçi ]
« Yanıtla #14 : 10 Ocak 2007 - 14:27:44 » Bu mesajı alıntı ile cevapla

Sayın muammer kayar

elinize sağlık, çok faydalı ve güzel bir site yapmışsınız

ücretsiz olması da başlıbaşına güzel bir olay Smiley
Sayfa: [1] 2 3 ... 18 Yanıtla Yazdır 
Muhasebe Online Forum  |  www.muhasebe-online.com/forum  |  Genel Konular  |  Ziyaretçi Defteri  |  Konu: ◄► ZİYARETÇİ DEFTERİ ◄► « Önceki Sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
+ Hızlı Cevap
Hızlı cevap'ı kullanarak hemen mesaj gönderebilirsin. Gülümseme ve kod kullanabilirsiniz.

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!